Retraite dagen2018-11-02T18:30:23+00:00

Retraite dagen

Retreat days

Een dag van meditatie, stilte, poëzie, en muziek. Aan de hand van een thema uit het boeddhisme lezen we een gedicht en luisteren naar muziek. Dat thema nemen we mee in meditatie, om erop te reflecteren en het te laten resoneren in ons. We doen ook een loopmeditatie, en eten een vegetarische lunch. 

De volgende retraite dag is op zaterdag I december. Een dag van schoonheid en verstilling rond de figuur van Ratnasambhava, een bodhisattva die een beetje op Sinterklaas lijkt.  

Van 10.00 tot 16.00 uur

Locatie: Kerkstraat 3, Usquert. Het is een mooi huis op de terp, aan het kerkplein. Usquert is een halfuurtje met de trein vanuit Groningen. Het huis is twee minuten lopen van het station. 

Voor meer informatie email: groningen@triratna.nl of 06-19830991 (Silavadin)

Contributie: €25,- per keer, inclusief lunch.

A day of meditation, silence, poetry and music. Following a theme from buddhism we read a poem and listen to music. We then meditate on this theme, reflect on it and allow it to resonate within us. 
We will also do a walking meditation, and enjoy a vegetarian warm lunch.
 
The next retreat day is on Saturday 1st December. A day of beauty and stillness around the figure of Ratnasambhava, the bodhisattva who slightly resembles St Nicolas that the dutch are so full of these days.
 
Time: from 10.00 to 16.00
 
Location: Kerkstraat 3, Usquert. It’s 30 minutes by train from Groningen, the house is 2minutes from the train station.
 
More information and booking; groningen@triratna.nl  or 06-19830991 (Silavadin)
 
Contribution: 25 euro, including lunch
Ratnasambhava met het wensvervullend juweel